024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje op poten zetten ergens rondom West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal in de buurt van Ichtegem best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zitten:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Ichtegem over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Ichtegem, 8480.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Ichtegem

goedkoop feestzaaltje huren nabij  Ichtegem

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, 100 mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Mesnil-Saint-Blaise
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Sint-Jacobs-Kapelle
 • groot zaalhuur verjaardag in Bersillies-l\’Abbaye
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Roisin
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Weerde
 • klein zaal huren ruimte in Parike
 • goedkoop zaal huren ruimte in Villers-devant-Orval
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Averbode
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Hanzinne
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Forrières
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te starten, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Ichtegem

  groot zaal huren bruidzaal Ichtegem

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Ichtegem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren uw feest op een covid-19-veilige wijze volgens de laatste instructies van Ichtegem (corona- pas) !