024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens rondom West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een feestzaal in een zaal in de buurt van Geluwe best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Geluwe over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Geluwe, 8940.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Geluwe

goedkoop feestzaaltje huren in de buurt van  Geluwe

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, honderd personen, 150 personen, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop zaal huren ruimte in Otrange
 • klein zaaltje huren bruiloft in Franière
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Arlon
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Neerrepen
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Malmedy
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Limal
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Ligny
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Ambresin
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Trois-Ponts
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Marchienne-au-Pont
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Geluwe

  groot locatie huren feestzaal Geluwe

  Dus of je nou een zaal voor feest, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Geluwe. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren jouw feestje op een covid-19 veilige manier volgens de recente instructies van Geluwe (covid/ gezondheidspas) !