024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest organiseren ergens in West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal nabij Ettelgem best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Ettelgem over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Ettelgem, 8460.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Ettelgem

goedkoop feestzaaltje huren regio  Ettelgem

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig man, honderd man, 150 man, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je vinden die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • klein zaalverhuur feestzaal in Mons
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Senzeille
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Westrem
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Herk-de-Stad
 • klein zaaltje huren trouw in Thimister-Clermont
 • goedkope zaal huren ruimte in Erps-Kwerps
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Elverdinge
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Niel
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Meerdonk
 • groot zaal afhuren eerste communie in Villers-Perwin
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te geven, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Ettelgem

  goedkoop ruimte huren verjaardag Ettelgem

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Ettelgem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij alles in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren uw party op een corona-safe manier volgens de laatste instructies van Ettelgem (covid/ pas) .