024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje organiseren ergens in omgeving West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een bruiloft in een zaal in de buurt van Boezinge best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de optie om een Diskjockey uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Boezinge over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Boezinge, 8904.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Boezinge

goedkoop feestzaaltje huren in de buurt van  Boezinge

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 personen, 100 personen, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Limont
 • klein zaal afhuren eerste communie in Ouffet
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Montignies-lez-Lens
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Sleidinge
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Ham-sur-Heure-Nalinnes
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Hermalle-sous-Argenteau
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Durbuy
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Tongrinne
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Trois-Ponts
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Paturages
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Boezinge

  goedkoop ruimte huren vergaderzaal Boezinge

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Boezinge. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw feestje op een corona-veilige manier volgens de recente instructies van Boezinge (corona/ certificaat) .