024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje organiseren ergens nabij West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een trouw in een zaal in de buurt van Ruddervoorde best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een DJ uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Ruddervoorde over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Ruddervoorde, 8020.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Ruddervoorde

goedkoop feestruimte huren regio  Ruddervoorde

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig personen, honderd personen, 150 personen, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop ruimte huren feest in Wasmuel
 • klein zaal afhuren eerste communie in Noiseux
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Ulbeek
 • goedkope ruimte huren feest in Asper
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Lomprez
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Courrière
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Zandvliet
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Itterbeek
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Kortenaken
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Kapellen (Antw.)
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Ruddervoorde

  goedkoop ruimte huren bruidzaal Ruddervoorde

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Ruddervoorde. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij alles in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren jouw feestje op een covid-veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Ruddervoorde (corona/ gezondheidspas) !