024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn organiseren ergens in omgeving West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een feest in een zaal omgeving Reningelst best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit West-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Reningelst over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Reningelst, 8970.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Reningelst

goedkoop feestruimte huren in de buurt van  Reningelst

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, 100 personen, 150 man, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Stavelot
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Saint-Symphorien
 • goedkope ruimte huren feest in Verlée
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Elsene
 • groot zaalverhuur lentefeest in Irchonwelz
 • klein zaaltje huren communie in Amonines
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Noirchain
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Walsbets
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Nieuwkerken-Waas
 • groot zaalhuur verjaardag in Reuland
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Reningelst

  klein zaal huren vergaderzaal Reningelst

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Reningelst. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw feestje op een corona-veilige wijze volgens de laatste regels van Reningelst (covid-19- certificaat) !