024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje op poten zetten ergens rondom West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een bruiloft in een zaal in de buurt van Passendale best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een DJ uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Passendale over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Passendale, 8980.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Passendale

goedkoop feestruimte huren in de buurt van  Passendale

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, honderd man, 150 personen, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Bassevelde
 • goedkoop zaaltje huren communie in Cérexhe-Heuseux
 • groot zaalverhuur feestzaal in Pervijze
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Wijer
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Viemme
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Neufvilles
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Moerbeke-Waas
 • groot zaaltje huren trouw in Serinchamps
 • klein zaaltje huren verjaardag in Tongerlo (Limb.)
 • klein feestruimte huren verjaardag in Rognée
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Passendale

  klein zaaltje huren bruiloft Passendale

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Passendale. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw party op een covid-safe manier volgens de laatste aanbevelingen van Passendale (covid/ pas) .