024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest organiseren ergens rondom West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een feest in een zaal in de buurt van Gistel best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Gistel over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Gistel, 8470.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Gistel

goedkoop feestruimte huren in de buurt van  Gistel

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, honderd personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop ruimte huren feest in Nieuwenrode
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Geest-Gérompont-Petit-Rosière
 • goedkoop zaal huren ruimte in Martelange
 • goedkoop zaal huren ruimte in Hermée
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Mollem
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Mesnil-Saint-Blaise
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Galmaarden
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Tisselt
 • groot zaaltje huren bruiloft in Sint-Laureins-Berchem
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Awirs
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Gistel

  klein locatie huren bruiloft Gistel

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Gistel. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw feestje op een covid-19-safe manier volgens de recente instructies van Gistel (corona- certificaat) .