024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest organiseren ergens in omgeving West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een bruidzaal in een zaal omgeving Rollegem best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestlocatie huren  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Rollegem over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Rollegem, 8510.

goedkoop feestlocatie huren verjaardag Rollegem

goedkoop feestlocatie huren in de buurt van  Rollegem

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 personen, honderd personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestlocatie huren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • klein zaal afhuren eerste communie in Montigny-le-Tilleul
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Noville (Lg.)
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Pepinster
 • klein zaalhuur verjaardag in Orp-le-Grand
 • goedkoop zaaltje huren communie in Bolinne
 • klein zaaltje huren trouw in Boussu-lez-Walcourt
 • groot zaal huren ruimte in Knokke
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Kortrijk
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Wannebecq
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Galmaarden
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Rollegem

  goedkoop locatie huren trouw Rollegem

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Rollegem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw feestje op een covid veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Rollegem (corona pas) !