024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij Waals Brabant, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal omgeving Court-Saint-Etienne best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan klein zaalverhuur  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Waals Brabant in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Court-Saint-Etienne over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Court-Saint-Etienne, 1490.

klein zaalverhuur lentefeest Court-Saint-Etienne

klein zaalverhuur in de buurt van  Court-Saint-Etienne

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in Belgiรซ (Waals Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, honderd mensen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaalverhuur in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Heestert
 • goedkoop zaaltje huren communie in Ortho
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Mechelen
 • klein zaaltje huren trouw in Aubange
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Haut-le-Wastia
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Nethen
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Eppegem
 • groot zaal afhuren eerste communie in Lustin
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Embourg
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Thorembais-Saint-Trond
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je lentefeest in een klein zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Court-Saint-Etienne

  groot locatie huren feest Court-Saint-Etienne

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Court-Saint-Etienne. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren jouw feest op een corona-veilige manier volgens de recente regels van Court-Saint-Etienne (corona- certificaat) !