024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje op poten zetten ergens nabij Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Bossut-Gottechain best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan klein zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de optie om een dj uit Waals Brabant in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Bossut-Gottechain over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Bossut-Gottechain, 1390.

klein zaaltje huren kinderfeestje Bossut-Gottechain

klein zaaltje huren in de buurt van  Bossut-Gottechain

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Waals Brabant) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, 100 mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop ruimte huren feest in De Pinte
 • klein ruimte huren feest in Acoz
 • groot zaal huren ruimte in Barbençon
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Koekelberg
 • klein zaaltje huren verjaardag in Dampremy
 • goedkoop ruimte huren feest in Blaugies
 • klein zaaltje huren trouw in Lapscheure
 • klein zaal afhuren eerste communie in Arc-Ainières
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Baelen (Lg.)
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Dréhance
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je kinderfeestje in een klein zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Bossut-Gottechain

  goedkoop ruimte huren feestzaal Bossut-Gottechain

  Dus of je nou een zaal voor feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Bossut-Gottechain. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren uw feest op een covid-safe manier volgens de laatste aanbevelingen van Bossut-Gottechain (covid-19/ pas) .