024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feest op poten zetten ergens in Waals Brabant, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal nabij Marbais (Br.W.) best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan klein zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Waals Brabant in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Marbais (Br.W.) over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Marbais (Br.W.), 1495.

klein zaaltje huren communie Marbais (Br.W.)

klein zaaltje huren in de buurt van  Marbais (Br.W.)

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Waals Brabant) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, 100 mensen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bolland
 • goedkoop zaaltje huren communie in Engelmanshoven
 • goedkope zaaltje huren trouw in Steenkerke (W.-Vl.)
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Genoelselderen
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Deftinge
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Henri-Chapelle
 • klein zaalverhuur feestzaal in Antwerpen
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Flawinne
 • groot zaalhuur verjaardag in Fize-Fontaine
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Hastière
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je communie in een klein zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Marbais (Br.W.)

  groot zaal huren verjaardag Marbais (Br.W.)

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Marbais (Br.W.). De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren jouw party op een corona-veilige wijze volgens de recente instructies van Marbais (Br.W.) (covid certificaat) !