024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest op poten zetten ergens in Waals Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een feest in een zaal nabij Gentinnes best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein zaal afhuren  zijn verbonden:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een D.J. uit Waals Brabant in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Gentinnes over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Gentinnes, 1450.

klein zaal afhuren eerste communie Gentinnes

klein zaal afhuren regio  Gentinnes

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Waals Brabant) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig personen, 100 man, 150 man, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaal afhuren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Lombardsijde
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bertrix
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Halleux
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Tinlot
 • goedkope zaaltje huren communie in Flavion
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Pont-de-Loup
 • goedkope zaal huren ruimte in Anderlues
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Trooz
 • goedkoop zaaltje huren communie in Bekegem
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Neufmaison
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je eerste communie in een klein zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Gentinnes

  goedkoop ruimte huren feestzaal Gentinnes

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Gentinnes. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw party op een covid-safe manier volgens de laatste aanbevelingen van Gentinnes (covid gezondheidspas) .