024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn organiseren ergens in Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal omgeving Chastre-Villeroux-Blanmont best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan klein zaal afhuren  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Waals Brabant in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Chastre-Villeroux-Blanmont over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Chastre-Villeroux-Blanmont, 1450.

klein zaal afhuren eerste communie Chastre-Villeroux-Blanmont

klein zaal afhuren nabij  Chastre-Villeroux-Blanmont

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Waals Brabant) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, 100 mensen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaal afhuren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Thumaide
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Mellet
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Villance
 • goedkope zaal huren ruimte in Stambruges
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Torhout
 • klein zaaltje huren communie in Opont
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Chièvres
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Flawinne
 • klein zaalhuur verjaardag in Beauraing
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Chantemelle
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een klein zaal te starten, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Chastre-Villeroux-Blanmont

  klein ruimte huren verjaardag Chastre-Villeroux-Blanmont

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Chastre-Villeroux-Blanmont. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren jouw party op een covid veilige manier volgens de recente instructies van Chastre-Villeroux-Blanmont (corona/ certificaat) .