024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn organiseren ergens nabij Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal nabij Limal best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan klein feestzaaltjes huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Waals Brabant te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Limal over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Limal, 1300.

klein feestzaaltjes huren verjaardag Limal

klein feestzaaltjes huren nabij  Limal

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Waals Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, 100 personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestzaaltjes huren in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Schellebelle
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Fize-le-Marsal
 • groot zaalhuur verjaardag in Mourcourt
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Gaasbeek
 • goedkoop zaaltje huren communie in Chastrès
 • groot zaalverhuur feestzaal in Lot
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Moignelée
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Heusy
 • klein zaal huren ruimte in Viane
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Dottignies/Dottenijs
 • Als je dan besloten hebt om je verjaardag in een klein zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Limal

  klein ruimte huren kinderfeestje Limal

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Limal. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren uw party op een corona-veilige wijze volgens de recente regels van Limal (covid- certificaat) .