024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij Waals Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een kinderfeestje in een zaal nabij Braine-l\’Alleud best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan klein feestlocatie huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Waals Brabant te vragen.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Braine-l\’Alleud over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Braine-l\’Alleud, 1420.

klein feestlocatie huren verjaardag Braine-l\'Alleud

klein feestlocatie huren in de buurt van  Braine-l\’Alleud

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Waals Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, 100 man, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestlocatie huren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Ways
 • goedkoop ruimte huren feest in Putte
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Buken
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Landskouter
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Werbomont
 • klein zaaltje huren communie in Grivegnée
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Archennes
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Vlierzele
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Haren (Borgloon)
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Mornimont
 • Als je eenmaal besloten hebt om je verjaardag in een klein zaal te starten, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Braine-l\’Alleud

  goedkoop zaal huren verjaardag Braine-l\’Alleud

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Braine-l\’Alleud. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw party op een covid safe manier volgens de laatste regels van Braine-l\’Alleud (covid- pas) !