024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje op poten zetten ergens in Waals Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je feestzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal nabij Sart-Dames-Avelines best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan groot zaalverhuur  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Waals Brabant in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Sart-Dames-Avelines over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Sart-Dames-Avelines, 1495.

groot zaalverhuur feestzaal Sart-Dames-Avelines

groot zaalverhuur regio  Sart-Dames-Avelines

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Waals Brabant) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig personen, 100 mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaalverhuur in voor je zoeken die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • goedkope ruimte huren feest in Verlée
 • klein ruimte huren feest in Sorée
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Massemen
 • goedkoop zaal huren ruimte in Kersbeek-Miskom
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Rixensart
 • goedkoop zaaltje huren communie in Sint-Eloois-Winkel
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Flostoy
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Vinderhoute
 • groot zaaltje huren bruiloft in Temse
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Meise
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je feestzaal in een groot zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Sart-Dames-Avelines

  klein ruimte huren bruiloft Sart-Dames-Avelines

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Sart-Dames-Avelines. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren uw feestje op een corona-veilige manier volgens de recente instructies van Sart-Dames-Avelines (covid-19- gezondheidspas) !