024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je trouw te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een trouw in een zaal nabij Tourinnes-Saint-Lambert best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan groot zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de optie om een Diskjockey uit Waals Brabant in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Tourinnes-Saint-Lambert over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Tourinnes-Saint-Lambert, 1457.

groot zaaltje huren trouw Tourinnes-Saint-Lambert

groot zaaltje huren in de buurt van  Tourinnes-Saint-Lambert

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Waals Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 personen, honderd personen, 150 man, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Bonlez
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bütgenbach/Butgenbach
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Dréhance
 • klein ruimte huren feest in Sorée
 • goedkoop ruimte huren feest in Finnevaux
 • groot zaaltje huren verjaardag in Oupeye
 • klein zaalhuur verjaardag in Mariakerke
 • goedkoop ruimte huren feest in Marenne
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Remicourt
 • goedkoop zaal huren ruimte in Kwaremont
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je trouw in een groot zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Tourinnes-Saint-Lambert

  goedkoop zaal huren kinderfeestje Tourinnes-Saint-Lambert

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Tourinnes-Saint-Lambert. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw feest op een corona-safe manier volgens de recente aanbevelingen van Tourinnes-Saint-Lambert (corona/ gezondheidspas) .