024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest op poten zetten ergens in Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een bruiloft in een zaal omgeving Jodoigne-Souveraine best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan groot zaaltje huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Waals Brabant in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Jodoigne-Souveraine over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Jodoigne-Souveraine, 1370.

groot zaaltje huren communie Jodoigne-Souveraine

groot zaaltje huren in de buurt van  Jodoigne-Souveraine

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Waals Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, honderd man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Bohan
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Watou
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Lede
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Mont-Sainte-Geneviève
 • goedkope zaal huren ruimte in Neupré
 • groot zaalverhuur lentefeest in Beauvechain
 • klein ruimte huren feest in Brûly-de-Pesche
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Habergy
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Meeuwen
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Thiméon
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je communie in een groot zaal te organiseren, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Jodoigne-Souveraine

  klein ruimte huren feest Jodoigne-Souveraine

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Jodoigne-Souveraine. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw feest op een corona-safe wijze volgens de recente regels van Jodoigne-Souveraine (corona pas) !