024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest op poten zetten ergens nabij Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een verjaardag in een zaal omgeving Rebecq-Rognon best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een D.J. uit Waals Brabant in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Rebecq-Rognon over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Rebecq-Rognon, 1430.

groot zaaltje huren bruiloft Rebecq-Rognon

groot zaaltje huren nabij  Rebecq-Rognon

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Waals Brabant) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, 100 man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Miécret
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Magnée
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Mormont
 • goedkoop ruimte huren feest in Huissignies
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Hofstade (Vl.Br.)
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Seilles
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Zeveren
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Hombeek
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Wespelaar
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Beerst
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je bruiloft in een groot zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Rebecq-Rognon

  goedkoop zaaltje huren bruiloft Rebecq-Rognon

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Rebecq-Rognon. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw party op een covid-19 veilige wijze volgens de recente instructies van Rebecq-Rognon (covid/ certificaat) !