024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn organiseren ergens rondom Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een bruiloft in een zaal in de buurt van l\’Ecluse best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan groot feestzaaltjes huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Waals Brabant in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in l\’Ecluse over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in l\’Ecluse, 1320.

groot feestzaaltjes huren verjaardag l\'Ecluse

groot feestzaaltjes huren regio  l\’Ecluse

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Waals Brabant) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot feestzaaltjes huren in voor je zoeken die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Erembodegem
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Dohan
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Bree
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Beert
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Berlaar
 • goedkope ruimte huren feest in Walhain-Saint-Paul
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Zwijnaarde
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Gierle
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Thiaumont
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Dave
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een groot zaal te starten, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar l\’Ecluse

  groot locatie huren bruiloft l\’Ecluse

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in l\’Ecluse. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren uw party op een covid-safe wijze volgens de laatste regels van l\’Ecluse (corona- certificaat) !