024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest organiseren ergens nabij Waals Brabant, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruiloft in een zaal omgeving Monstreux best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot feestruimte huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Waals Brabant in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Monstreux over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Monstreux, 1400.

groot feestruimte huren verjaardag Monstreux

groot feestruimte huren regio  Monstreux

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Waals Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, honderd man, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot feestruimte huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Mévergnies-lez-Lens
 • klein zaal afhuren eerste communie in Willebroek
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Odeigne
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Zaffelare
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Agimont
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Voeren/Fourons
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Warneton/Waasten
 • klein zaaltje huren verjaardag in Houthulst
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Samrée
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Gondregnies
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een groot zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Monstreux

  goedkoop ruimte huren bruiloft Monstreux

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Monstreux. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw feestje op een covid-19 safe manier volgens de recente regels van Monstreux (covid pas) !