024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje op poten zetten ergens nabij Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruiloft in een zaal in de buurt van Chastre best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkope zaalverhuur  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Waals Brabant te vragen.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Chastre over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Chastre, 1450.

goedkope zaalverhuur lentefeest Chastre

goedkope zaalverhuur in de buurt van  Chastre

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Waals Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 personen, 100 man, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaalverhuur in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Oeudeghien
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Steenhuffel
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Gembloux
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Anseremme
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Chièvres
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Attenrode
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Saint-Jean-Geest
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Montenaken
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Orcq
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Waret-la-Chaussée
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je lentefeest in een goedkope zaal te geven, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Chastre

  klein zaal huren verjaardag Chastre

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Chastre. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren jouw feest op een covid-19-safe manier volgens de recente regels van Chastre (corona certificaat) !