024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje op poten zetten ergens in Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal in de buurt van Bomal (Br.W.) best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Waals Brabant in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Bomal (Br.W.) over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Bomal (Br.W.), 1367.

goedkope zaaltje huren plechtige communie Bomal (Br.W.)

goedkope zaaltje huren in de buurt van  Bomal (Br.W.)

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Waals Brabant) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig man, 100 mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • goedkope zaaltje huren trouw in Wezembeek-Oppem
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Petit-Hallet
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Boechout
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Pessoux
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Uikhoven
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Dion
 • goedkoop zaal huren ruimte in Outgaarden
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Hillegem
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Outrelouxhe
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Merksem
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkope zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Bomal (Br.W.)

  goedkoop zaal huren vergaderzaal Bomal (Br.W.)

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Bomal (Br.W.). De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren jouw feestje op een corona veilige manier volgens de recente regels van Bomal (Br.W.) (covid- pas) !