024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn organiseren ergens nabij Waals Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je feest te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een feestzaal in een zaal in de buurt van Walhain-Saint-Paul best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope ruimte huren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Waals Brabant in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Walhain-Saint-Paul over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Walhain-Saint-Paul, 1457.

goedkope ruimte huren feest Walhain-Saint-Paul

goedkope ruimte huren regio  Walhain-Saint-Paul

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Waals Brabant) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope ruimte huren in voor je vinden die aan uweisen voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Horrues
 • klein zaaltje huren verjaardag in Bambrugge
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Lomprez
 • goedkope zaal huren ruimte in Neupré
 • groot zaalhuur verjaardag in Melen
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Paliseul
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Berlaar
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Houthalen-Helchteren
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Lampernisse
 • groot zaaltje huren verjaardag in Eynatten
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je feest in een goedkope zaal te geven, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Walhain-Saint-Paul

  groot zaaltje huren trouw Walhain-Saint-Paul

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Walhain-Saint-Paul. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren uw feestje op een covid-19-safe wijze volgens de laatste instructies van Walhain-Saint-Paul (corona certificaat) .