024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest op poten zetten ergens in Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruiloft in een zaal in de buurt van RosiĆØres best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope feestzaaltje huren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de optie om een Diskjockey uit Waals Brabant in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in RosiĆØres over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in RosiĆØres, 1331.

goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal RosiĆØres

goedkope feestzaaltje huren in de buurt van  RosiĆØres

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in Belgiƫ (Waals Brabant) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Winenne
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Lamain
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Orcq
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Houx
 • klein zaal huren ruimte in Bouillon
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Leefdaal
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Tillier
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Cugnon
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Aisemont
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in PiĆ©trebais
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkope zaal te geven, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar RosiĆØres

  klein zaal huren feestzaal RosiĆØres

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in RosiĆØres. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw party op een corona-veilige manier volgens de laatste regels van RosiĆØres (corona- pas) .