024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn organiseren ergens nabij Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal omgeving Saint-Géry best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope feestruimte huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Waals Brabant in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Saint-Géry over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Saint-Géry, 1450.

goedkope feestruimte huren verjaardag Saint-Géry

goedkope feestruimte huren in de buurt van  Saint-Géry

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Waals Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestruimte huren in voor je vinden die aan uweisen voldoet:

 • klein zaal afhuren eerste communie in Lacuisine
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Vaulx-lez-Chimay
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Kortenaken
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Naast
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Matagne-la-Petite
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Waudrez
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Neuville (Philippeville)
 • goedkoop zaaltje huren communie in Lens-Saint-Servais
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Sart-Eustache
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Koksijde
 • Als je dan besloten hebt om je verjaardag in een goedkope zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Saint-Géry

  groot ruimte huren kinderfeestje Saint-Géry

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Saint-Géry. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw party op een corona-safe manier volgens de recente instructies van Saint-Géry (covid-19- pas) !