024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest op poten zetten ergens in omgeving Waals Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feest in een zaal nabij Gérompont best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkope feestruimte huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Waals Brabant in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Gérompont over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Gérompont, 1367.

goedkope feestruimte huren verjaardag Gérompont

goedkope feestruimte huren nabij  Gérompont

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Waals Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestruimte huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • klein zaalverhuur lentefeest in Onnezies
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Zandvoorde (Zonnebeke)
 • goedkoop zaal huren ruimte in Gerin
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Zonnegem
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Niverlée
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Le Roeulx
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Thorembais-Saint-Trond
 • goedkoop zaaltje huren communie in Isières
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Hatrival
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Petegem-aan-de-Schelde
 • Als je eenmaal besloten hebt om je verjaardag in een goedkope zaal te starten, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Gérompont

  groot ruimte huren feest Gérompont

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Gérompont. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren uw feestje op een covid veilige wijze volgens de laatste instructies van Gérompont (covid-19- pas) !