024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest organiseren ergens nabij Waals Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruiloft in een zaal nabij Chaumont-Gistoux best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkope feestruimte huren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Waals Brabant te vragen.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Chaumont-Gistoux over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Chaumont-Gistoux, 1325.

goedkope feestruimte huren verjaardag Chaumont-Gistoux

goedkope feestruimte huren regio  Chaumont-Gistoux

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Waals Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, honderd man, 150 personen, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestruimte huren in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • groot zaaltje huren plechtige communie in Froidmont
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Oostwinkel
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Mehaigne
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Bellefontaine (Lux.)
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Goetsenhoven
 • klein ruimte huren feest in Heers
 • klein zaal huren ruimte in Feluy
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Waha
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Olne
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Stokrooie
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkope zaal te organiseren, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Chaumont-Gistoux

  goedkoop zaal huren trouw Chaumont-Gistoux

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Chaumont-Gistoux. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren jouw feestje op een covid-19-veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Chaumont-Gistoux (covid/ pas) .