024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest op poten zetten ergens in omgeving Waals Brabant, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een vergaderzaal in een zaal omgeving Ottignies-Louvain-la-Neuve best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope feestlocatie huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Waals Brabant te vragen.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Ottignies-Louvain-la-Neuve over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Ottignies-Louvain-la-Neuve, 1340.

goedkope feestlocatie huren verjaardag Ottignies-Louvain-la-Neuve

goedkope feestlocatie huren regio  Ottignies-Louvain-la-Neuve

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Waals Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, honderd man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestlocatie huren in voor je zoeken die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Liberchies
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Athus
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Obourg
 • goedkoop zaaltje huren communie in Oostmalle
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Flobecq/Vloesberg
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Ohey
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Bourseigne-Neuve
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Dessel
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Hamme (O.-Vl.)
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Remagne
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkope zaal te organiseren, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Ottignies-Louvain-la-Neuve

  klein ruimte huren bruiloft Ottignies-Louvain-la-Neuve

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Ottignies-Louvain-la-Neuve. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren uw feestje op een covid-veilige wijze volgens de laatste instructies van Ottignies-Louvain-la-Neuve (covid-19/ pas) .