024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn op poten zetten ergens in Waals Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal nabij Thorembais-Saint-Trond best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Waals Brabant te vragen.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Thorembais-Saint-Trond over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Thorembais-Saint-Trond, 1360.

goedkoop zaaltje huren verjaardag Thorembais-Saint-Trond

goedkoop zaaltje huren regio  Thorembais-Saint-Trond

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in Belgiรซ (Waals Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig personen, honderd mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • groot zaalverhuur feestzaal in Sint-Truiden
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Suxy
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Millen
 • klein zaal huren ruimte in Theux
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Dion-Valmont
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Plainevaux
 • groot ruimte huren feest in Charleroi
 • goedkoop zaal huren ruimte in Sint-Goriks-Oudenhove
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Thieu
 • klein zaaltje huren verjaardag in Vissenaken
 • Als je dan besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Thorembais-Saint-Trond

  groot zaal huren vergaderzaal Thorembais-Saint-Trond

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Thorembais-Saint-Trond. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw feestje op een covid-safe wijze volgens de laatste instructies van Thorembais-Saint-Trond (covid-19/ pas) !