024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een verjaardag in een zaal in de buurt van Autre-Eglise best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een dj uit Waals Brabant in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Autre-Eglise over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Autre-Eglise, 1367.

goedkoop zaaltje huren verjaardag Autre-Eglise

goedkoop zaaltje huren regio  Autre-Eglise

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Waals Brabant) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 man, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren trouw in Deurle
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Fays-les-Veneurs
 • groot feestruimte huren verjaardag in Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Bouge
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Hampteau
 • goedkoop ruimte huren feest in Incourt
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Velroux
 • groot feestruimte huren verjaardag in Quiévrain
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Jamioulx
 • goedkoop ruimte huren feest in Hooglede
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Autre-Eglise

  groot zaaltje huren bruidzaal Autre-Eglise

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Autre-Eglise. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren uw feest op een covid-19-safe manier volgens de recente instructies van Autre-Eglise (corona- gezondheidspas) !