024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje organiseren ergens rondom Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een trouw in een zaal omgeving Genval best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Waals Brabant in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Genval over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Genval, 1332.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Genval

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Genval

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Waals Brabant) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 personen, 100 man, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Loppem
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Beert
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Zarren
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Bras
 • klein zaaltje huren communie in Zwijndrecht
 • klein zaal afhuren eerste communie in Jandrain-Jandrenouille
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Wimmertingen
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Waarmaarde
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Neerijse
 • klein zaaltje huren bruiloft in Howardries
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te organiseren, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Genval

  groot zaaltje huren feest Genval

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Genval. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij alles in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren jouw feest op een covid-19 safe manier volgens de recente instructies van Genval (corona- certificaat) !