024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn organiseren ergens in omgeving Waals Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een feestzaal in een zaal nabij Noduwez best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Waals Brabant in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Noduwez over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Noduwez, 1350.

goedkoop zaaltje huren kinderfeestje Noduwez

goedkoop zaaltje huren nabij  Noduwez

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Waals Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, honderd man, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren communie in Gutschoven
 • klein zaalhuur verjaardag in Puurs
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Dion
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Poulseur
 • klein zaalverhuur lentefeest in Leerbeek
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Ronquières
 • groot ruimte huren feest in Jamagne
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Testelt
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Rillaar
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Neuville-en-Condroz
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je kinderfeestje in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Noduwez

  groot zaaltje huren vergaderzaal Noduwez

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Noduwez. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren uw feestje op een corona safe wijze volgens de laatste regels van Noduwez (covid/ gezondheidspas) .