024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn op poten zetten ergens rondom Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een bruidzaal in een zaal nabij Lillois-WitterzĂ©e best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Waals Brabant in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Lillois-Witterzée over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Lillois-Witterzée, 1428.

goedkoop zaaltje huren bruiloft Lillois-Witterzée

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Lillois-WitterzĂ©e

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Waals Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 personen, 100 personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Tillet
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Mont-Saint-Guibert
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in HannĂȘche
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Vieux-Waleffe
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Wavreille
 • groot zaaltje huren trouw in Werken
 • groot zaal afhuren eerste communie in Lustin
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Emptinne
 • goedkoop zaaltje huren communie in Boom
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Anderlecht
 • Als je dan besloten hebt om je bruiloft in een goedkoop zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Lillois-Witterzée

  groot ruimte huren feestzaal Lillois-Witterzée

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Lillois-WitterzĂ©e. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren jouw party op een covid-19 safe manier volgens de recente instructies van Lillois-Witterzée (covid-19/ pas) !