024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje organiseren ergens in Waals Brabant, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een verjaardag in een zaal in de buurt van Cortil-Noirmont best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Waals Brabant in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Cortil-Noirmont over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Cortil-Noirmont, 1450.

goedkoop zaaltje huren bruiloft Cortil-Noirmont

goedkoop zaaltje huren nabij  Cortil-Noirmont

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in Belgiรซ (Waals Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, honderd mensen, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Louette-Saint-Denis
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Buken
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Overrepen (Kolmont)
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Romershoven
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Stavele
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Heist-op-den-Berg
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Soignies
 • klein zaal afhuren eerste communie in Linkebeek
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Schellebelle
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Noduwez
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je bruiloft in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Cortil-Noirmont

  klein zaal huren feestzaal Cortil-Noirmont

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Cortil-Noirmont. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren jouw party op een covid safe wijze volgens de recente aanbevelingen van Cortil-Noirmont (covid/ pas) .