024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feest op poten zetten ergens rondom Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruiloft in een zaal in de buurt van Nodebais best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaalhuur  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Waals Brabant in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Nodebais over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Nodebais, 1320.

goedkoop zaalhuur verjaardag Nodebais

goedkoop zaalhuur in de buurt van  Nodebais

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Waals Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 personen, 100 man, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalhuur in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Wulpen
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Saint-Ghislain
 • klein feestruimte huren verjaardag in Léglise
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Villers-Saint-Amand
 • goedkoop zaaltje huren communie in Rongy
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Berloz
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Polleur
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Monceau-Imbrechies
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Wolkrange
 • goedkoop ruimte huren feest in Esplechin
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Nodebais

  goedkoop ruimte huren verjaardag Nodebais

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Nodebais. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren uw feest op een covid safe wijze volgens de recente aanbevelingen van Nodebais (corona/ pas) !