024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn op poten zetten ergens in Waals Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal in de buurt van Grez-Doiceau best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaalhuur  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Waals Brabant te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Grez-Doiceau over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Grez-Doiceau, 1390.

goedkoop zaalhuur verjaardag Grez-Doiceau

goedkoop zaalhuur regio  Grez-Doiceau

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Waals Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalhuur in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Falisolle
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Grapfontaine
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Sint-Martens-Bodegem
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Forges-Philippe
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Strombeek-Bever
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Moignelée
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Ottignies-Louvain-la-Neuve
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Onze-Lieve-Vrouw-Waver
 • goedkoop zaal huren ruimte in Fontenoy
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Nivelles
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Grez-Doiceau

  groot ruimte huren bruidzaal Grez-Doiceau

  Dus of je nou een zaal voor feest, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Grez-Doiceau. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw feestje op een corona-safe manier volgens de laatste regels van Grez-Doiceau (covid- pas) .