024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest organiseren ergens in Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je ruimte te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal nabij Mont-Saint-André best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaal huren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Waals Brabant te vragen.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Mont-Saint-André over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Mont-Saint-André, 1367.

goedkoop zaal huren ruimte Mont-Saint-André

goedkoop zaal huren in de buurt van  Mont-Saint-André

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Waals Brabant) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal huren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • groot zaalverhuur feestzaal in Bovesse
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Antwerpen
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Leuze-en-Hainaut
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Nadrin
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Essen
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Nieuwmunster
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Moorslede
 • groot zaaltje huren bruiloft in Jemeppe-sur-Sambre
 • klein zaal afhuren eerste communie in Linkebeek
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Oetingen
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je ruimte in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Mont-Saint-André

  groot zaal huren verjaardag Mont-Saint-André

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Mont-Saint-André. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren jouw feest op een covid safe manier volgens de laatste regels van Mont-Saint-André (covid-19/ certificaat) .