024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje op poten zetten ergens in omgeving Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een vergaderzaal in een zaal nabij Opprebais best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een Diskjockey uit Waals Brabant te vragen.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Opprebais over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Opprebais, 1315.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Opprebais

goedkoop zaal afhuren in de buurt van  Opprebais

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Waals Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, 100 man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je vinden die aan jouw noden voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Xhendremael
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Magnée
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Ouwegem
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Erbaut
 • klein zaal huren ruimte in Sint-Martens-Latem
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Beausaint
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Beert
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Walhorn
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Anvaing
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Comines/Komen
 • Als je dan besloten hebt om je eerste communie in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Opprebais

  groot ruimte huren verjaardag Opprebais

  Dus of je nou een zaal voor feest, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Opprebais. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren jouw feestje op een covid-19-safe manier volgens de recente aanbevelingen van Opprebais (covid-19- certificaat) .