024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens rondom Waals Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal omgeving Ottignies best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Waals Brabant te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Ottignies over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Ottignies, 1340.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Ottignies

goedkoop feestzaaltje huren regio  Ottignies

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Waals Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 man, 100 personen, 150 man, 250 personen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Villers-sur-Lesse
 • goedkoop zaaltje huren communie in Ortho
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Vlierzele
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Honnay
 • klein zaaltje huren trouw in Kain
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Corbion
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Floreffe
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Baardegem
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Michelbeke
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Brunehaut
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te organiseren, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Ottignies

  klein locatie huren verjaardag Ottignies

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Ottignies. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw feestje op een covid-19 veilige manier volgens de recente regels van Ottignies (corona/ certificaat) !