024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn organiseren ergens in omgeving Waals Brabant, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal nabij Corroy-le-Grand best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Waals Brabant in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Corroy-le-Grand over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Corroy-le-Grand, 1325.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Corroy-le-Grand

goedkoop feestzaaltje huren nabij  Corroy-le-Grand

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Waals Brabant) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig personen, 100 man, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • groot zaaltje huren communie in Paifve
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Oudenburg
 • goedkoop zaaltje huren communie in Nalinnes
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Gijverinkhove
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Bossuit
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Landegem
 • goedkoop ruimte huren feest in Tiegem
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Lubbeek
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Papignies
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Meeuwen
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Corroy-le-Grand

  groot zaal huren kinderfeestje Corroy-le-Grand

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Corroy-le-Grand. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren uw party op een covid-19 veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Corroy-le-Grand (corona gezondheidspas) !