024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje op poten zetten ergens rondom Waals Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal in de buurt van Rebecq best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestlocatie huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Waals Brabant in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Rebecq over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Rebecq, 1430.

goedkoop feestlocatie huren verjaardag Rebecq

goedkoop feestlocatie huren nabij  Rebecq

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Waals Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig man, honderd personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestlocatie huren in voor je vinden die aan jouw noden voldoet:

 • groot feestruimte huren verjaardag in Sint-Huibrechts-Hern
 • klein zaaltje huren communie in Bastogne
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Papignies
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Mater
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Buken
 • klein ruimte huren feest in Nederhasselt
 • klein feestruimte huren verjaardag in Wauthier-Braine
 • goedkoop ruimte huren feest in Esplechin
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Fize-le-Marsal
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Romsée
 • Als je eenmaal besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Rebecq

  klein ruimte huren verjaardag Rebecq

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Rebecq. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw feest op een corona safe manier volgens de recente regels van Rebecq (corona- pas) !