024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje op poten zetten ergens in Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een verjaardag in een zaal nabij Vertrijk best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Vlaams Brabant in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Vertrijk over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Vertrijk, 3370.

klein zaaltje huren kinderfeestje Vertrijk

klein zaaltje huren regio  Vertrijk

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Vlaams Brabant) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, honderd man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Clermont (Nam.)
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Anhée
 • goedkoop ruimte huren feest in Orp-Jauche
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Blaasveld
 • goedkope ruimte huren feest in Overpelt
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Herne
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Nettinne
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Zevekote
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Houtaing
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Bellevaux-Ligneuville
 • Als je eenmaal besloten hebt om je kinderfeestje in een klein zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Vertrijk

  goedkoop locatie huren bruidzaal Vertrijk

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Vertrijk. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw feestje op een covid veilige wijze volgens de laatste regels van Vertrijk (covid-19 gezondheidspas) !