024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feest organiseren ergens rondom Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal omgeving Steenokkerzeel best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein zaalhuur  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Steenokkerzeel over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Steenokkerzeel, 1820.

klein zaalhuur verjaardag Steenokkerzeel

klein zaalhuur in de buurt van  Steenokkerzeel

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, 100 personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaalhuur in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Ham-sur-Heure-Nalinnes
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Werbomont
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Trooz
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Oizy
 • groot zaaltje huren verjaardag in Veldwezelt
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Helchteren
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Bovelingen
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Jallet
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Zevergem
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Marchovelette
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een klein zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Steenokkerzeel

  groot ruimte huren verjaardag Steenokkerzeel

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Steenokkerzeel. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren jouw feest op een corona-veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Steenokkerzeel (covid-19 pas) !