024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een trouw in een zaal nabij Molenstede best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein zaalhuur  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Vlaams Brabant in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Molenstede over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Molenstede, 3294.

klein zaalhuur verjaardag Molenstede

klein zaalhuur nabij  Molenstede

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 man, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaalhuur in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren communie in Velaines
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Longchamps (Lux.)
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Lens-Saint-Remy
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Lauw
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Boortmeerbeek
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Binkom
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Lantremange
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Antwerpen
 • klein zaal afhuren eerste communie in Arc-Ainières
 • goedkoop ruimte huren feest in Pellaines
 • Als je eenmaal besloten hebt om je verjaardag in een klein zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Molenstede

  klein zaal huren verjaardag Molenstede

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Molenstede. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren jouw feest op een covid veilige manier volgens de recente instructies van Molenstede (corona- certificaat) !