024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje organiseren ergens nabij Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een feestzaal in een zaal nabij Deurne (Vl.Br.) best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein zaalhuur  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de optie om een DJ uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Deurne (Vl.Br.) over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Deurne (Vl.Br.), 3290.

klein zaalhuur verjaardag Deurne (Vl.Br.)

klein zaalhuur regio  Deurne (Vl.Br.)

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Vlaams Brabant) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, honderd mensen, 150 personen, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaalhuur in voor je vinden die aan uweisen voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Ruisbroek (Vl.Br.)
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Cognelée
 • klein zaalhuur verjaardag in Bois-de-Villers
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Kuttekoven
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Letterhoutem
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Roborst
 • goedkoop ruimte huren feest in Finnevaux
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Broekom
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Heindonk
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Haacht
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een klein zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Deurne (Vl.Br.)

  groot locatie huren feest Deurne (Vl.Br.)

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Deurne (Vl.Br.). De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren uw feestje op een corona-veilige wijze volgens de recente aanbevelingen van Deurne (Vl.Br.) (corona/ gezondheidspas) .