024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest op poten zetten ergens in omgeving Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een verjaardag in een zaal omgeving Linkebeek best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein zaal afhuren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een Diskjockey uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Linkebeek over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Linkebeek, 1630.

klein zaal afhuren eerste communie Linkebeek

klein zaal afhuren nabij  Linkebeek

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Vlaams Brabant) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, honderd man, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaal afhuren in voor je vinden die aan uweisen voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Malèves-Sainte-Marie-Wastines
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Olne
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Okegem
 • groot ruimte huren feest in Ramegnies-Chin
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Forêt
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Odeigne
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Henri-Chapelle
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Seilles
 • groot zaalverhuur feestzaal in Pervijze
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Merbes-Sainte-Marie
 • Als je eenmaal besloten hebt om je eerste communie in een klein zaal te geven, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Linkebeek

  groot locatie huren bruidzaal Linkebeek

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Linkebeek. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw feestje op een covid-19-safe manier volgens de laatste regels van Linkebeek (covid-19 certificaat) !