024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest op poten zetten ergens in Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een trouw in een zaal in de buurt van Wijgmaal (Vl.Br.) best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein feestzaaltjes huren  zijn verbonden:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Vlaams Brabant in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Wijgmaal (Vl.Br.) over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Wijgmaal (Vl.Br.), 3018.

klein feestzaaltjes huren verjaardag Wijgmaal (Vl.Br.)

klein feestzaaltjes huren in de buurt van  Wijgmaal (Vl.Br.)

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Vlaams Brabant) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, honderd man, 150 personen, 250 personen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestzaaltjes huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Heule
 • goedkoop zaal huren ruimte in Halle-Booienhoven
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Damme
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Bever/Biévène
 • goedkoop zaal huren ruimte in Gouy-lez-Piéton
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Havré
 • groot zaal afhuren eerste communie in Aywaille
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Zoersel
 • groot zaal afhuren eerste communie in Lustin
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Anvaing
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een klein zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Wijgmaal (Vl.Br.)

  klein zaal huren feestzaal Wijgmaal (Vl.Br.)

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Wijgmaal (Vl.Br.). De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw feestje op een covid-19 safe wijze volgens de recente instructies van Wijgmaal (Vl.Br.) (corona/ pas) .