024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens rondom Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een verjaardag in een zaal in de buurt van Strombeek-Bever best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan klein feestzaaltjes huren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Strombeek-Bever over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Strombeek-Bever, 1853.

klein feestzaaltjes huren verjaardag Strombeek-Bever

klein feestzaaltjes huren nabij  Strombeek-Bever

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, honderd man, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestzaaltjes huren in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • klein zaaltje huren verjaardag in Pollare
 • groot feestruimte huren verjaardag in Sint-Huibrechts-Hern
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Itegem
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Hakendover
 • goedkoop zaaltje huren communie in Rochehaut
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Anlier
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Péruwelz
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Neuville (Philippeville)
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Hoboken
 • goedkoop ruimte huren feest in Incourt
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een klein zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Strombeek-Bever

  klein ruimte huren kinderfeestje Strombeek-Bever

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Strombeek-Bever. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren jouw feestje op een covid veilige wijze volgens de recente regels van Strombeek-Bever (covid- gezondheidspas) .